Hofvanwageningen

Jaap Venendaal Groep

Jaap Venendaal Groep

Een bloeiende en betrokken organisatie

Jaap Venendaal, ooit begonnen als afwasser, is vandaag de dag directeur/eigenaar van acht horecabedrijven. Daarmee verenigt hij zijn twee grote passies, koken en de horeca in alle facetten, in optima forma. Nog steeds staat hij graag in een van zijn keukens om zijn gasten te laten genieten van heerlijk en puur eten.

Jaap Venendaal is een ondernemer pur sang: kansen zoeken, nieuwe formules bedenken en inspelen op de wensen van zijn gasten vormen de rode draad in zijn bestaan. Hij vergeet daarbij overigens niet met volle teugen van het leven te genieten. ‘Pluk de dag’, is niet voor niets zijn lijfspreuk. Daarnaast houdt hij zowel privĂ© als zakelijk vast aan zijn motto ‘Nee bestaat niet’. Samen met zijn inmiddels ruim honderdvijftig medewerkers probeert hij dan ook steeds optimaal invulling te geven aan alle wensen van zijn gasten.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) geldt voor Jaap Venendaal als een groot goed. In ieder bedrijfsproces wordt naar duurzaamheid gestreefd en bij iedere bedrijfsbeslissing worden de belangen van betrokken personen, bedrijven en organisaties met de grootste zorgvuldigheid afgewogen.

De Jaap Venendaal Groep draagt graag een steentje bij aan de maatschappij en probeert de milieubelasting in ieder bedrijf tot een minimum te beperken. Zo wordt zestig procent van de goederen binnen een straal van vijftien kilometer ingekocht. Daarmee wordt tenslotte de lokale economie gestimuleerd en bovendien bespaard op transportkosten.

Klik hier voor meer informatie over de Jaap Venendaal Groep.