Hofvanwageningen

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene reserveringsvoorwaarden

Op alle reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. In deze voorwaarden zijn de annuleringsvoorwaarden opgenomen. Op verzoek zenden wij u graag een exemplaar toe.

Reserveringen

Graag plaatsen wij voor u een optionele reservering. Deze vrijblijvende reservering handhaven wij maximaal 14 dagen, tenzij anders aangeven. Wanneer wij de voor u in optie genomen accommodatie eerder definitief voor andere gasten kunnen reserveren, nemen wij eerst contact met u op. Wij verzoeken u dan om binnen 24 uur aan ons te laten weten of u de optie wenst om te zetten in een definitieve reservering. Wanneer u een definitieve reservering bij ons onderbrengt, ontvangt u een bevestiging. Graag ontvangen wij een, voor akkoord getekende, bevestiging retour.

Betalingsmogelijkheden

Wij accepteren de volgende betalingsmiddelen:

  • Contant
  • Pin
  • Visa
  • Eurocard
  • American Express

 

Voorwaarden vergaderarrangementen

De arrangementen zijn geldig vanaf 10 personen en geldend voor de gehele groep, collectieve verrekening door de opdrachtgever, wijzigingen kunnen de arrangementsprijzen verhogen, 24-uurs en 32-uurs vergaderarrangement zijn exclusief verblijfsbelasting à € 1,30 p.p.p.n., op de vergaderarrangementen kan geen splitsing van de afzonderlijke onderdelen plaatsvinden. Deelnemers die geen gebruik wensen te maken van één of meerdere onderdelen van het vergaderarrangement kunnen geen aanspraak maken op een reductie van de overeengekomen prijs, het diner is in buffetvorm. Hof van Wageningen kan in bepaalde gevallen, te beoordelen door Hof van Wageningen, hiervan afwijken, lunch en dinerruimtes kunnen gedeeld worden met andere groepen, mits anders vermeld, alle prijzen zijn inclusief btw, tenzij anders vermeld en onder voorbehoud. Tussentijdse verhogingen zullen worden doorberekend, prijspeil 01-01-2017.