Hofvanwageningen

Algemeen

Algemeen

Optimaal confereren en recreëren

Hof van Wageningen, hotel en conferentiecentrum, is gunstig gelegen op een centrumlocatie in het historische en gezellige Wageningen. Het 169 kamers en 26 zalen tellende hotel is de perfecte keus voor zowel uw zakelijke bijeenkomst als privé verblijf. U zit hier weliswaar aan de rand van de stad, maar ook de natuur is altijd dichtbij. Zo liggen de Veluwe, de Utrechtse Heuvelrug en de Betuwe slechts op steenworp afstand.

De ligging van Hof van Wageningen is lekker centraal.Het hotel en conferentiecentrum is zowel per auto als met het openbaar vervoer prima bereikbaar: de belangrijke uitvalswegen en het busstation zijn vlakbij. Ook het gemoedelijke en gastvrije centrum van Wageningen ligt letterlijk om de hoek. Hier vinden zowel individuele gasten als groepen volop vertier. Zo wemelt het er op en rond de Markt van de aantrekkelijke cafés, restaurants en terrassen.

Het management van Hof van Wageningen denkt steeds mee met de gasten en anticipeert flexibel op hun wensen. Of u hier nu een weekeind lekker tot rust komt of een vergadering belegt, een bruiloft viert of een meerdaagse conferentie houdt; die werkwijze zorgt ervoor dat alle gasten tevreden huiswaarts keren. Wanneer mogen we u als gast verwelkomen?